De Zon op Wielen

Zon op Wielen

De Zon op Wielen mobiele eenheid

Een ecologische oplossing als je zowel electriciteit en koeling wil op een plaats waar dit niet voorhanden is, zoals op kamp, op een straatfeest, ... 

Wil je onze Zon op Wielen gebruiken? 

Dat kan!

Zend ons een mailtje of check de beschikbaarheid in de kalender hieronder.

Je kan onze Zon op Wielen huren voor een jeugdkamp, een straatfeest of een andere festiviteit.

Wij verhuren de module tegen een heel werkbare prijs, zodat onze module competitief is met oude koelkasten en dieselgeneratoren.

Vul gewoon bijgaand formuliertje in met de gewenste periode en je contactgegevens, dan contacteren we je zo snel mogelijk!

of mail ons: info@zonopwielen.be


TECHNISCHE INFO


- De installatie is voldoende om 2 weken autonoom te werken in Belgiƫ, zelfs bij minder goed dan normaal weer. Bij uitzonderlijk slecht weer zou een tussentijdse oplaadbeurt kunnen nodig zijn (even tijdelijk bijladen aan een standaard stopcontact) .

- De installatie komt met een Koelkast en een Koel-vrieskast combinatie

- De aanhangwagen is geschikt voor chauffeurs met een B-rijbewijs, de mobiele eenheid heeft een totaalgewicht van onder de 750 kg.

 
 
 
 
 
 

Beschikbaarheid

Mobiele elektriciteit op een ecologische wijze

Geen vervuilende, luidruchtige generatoren meer! Wij willen een oplossing bieden voor iedereen die iets organiseert en elektriciteit/koeling nodig heeft op een ecologisch verantwoorde manier:

Zonnepanelen op een mobiele eenheid met koel-en ijskast!

Zonnepanelen


De elektriciteit wekken we op met efficiƫnte zonnepanelen. Uiteraard slaan we de geproduceerde energie op, zodat ook avond en nacht overbrugd kunnen worden.

Mobiel

 

Alles is netjes gemonteerd in en op een kleine aanhangwagen. De aanhangwagen is licht genoeg om te trekken met een standaard rijbewijs en een gewone auto.

Koel- en Ijskast

 

Op kamp of als je een evenement organiseert, heb je koelcapaciteit nodig (enerzijds voor voedselveiligheid, maar ook gewoon om drank koel te houden). Met een energiezuinige Koel-en Ijskast die op onze mobiele eenheid is gemonteerd vormt dat helemaal geen probeem meer. 

Onze Mobiele eenheid

Copyright VZW Zon op Wielen - ond. nr. 697.652.605

All Rights Reserved

Facebooklink naar @zonopwielen